szépkorút köszöntöttek

2018.02.23. 20:51

A répcelaki Bozzainé Bözsi néni a kilencvenesek között

Bozzai Gyulánét köszöntötte Szabó József polgármester kilencvenedik születésnapja alkalmából.

Budai Dávid

Szabó József polgármester hatalmas ajándékcsomaggal köszönti születésnapján a kilencvenéves Bözsi nénit Fotó: Winkler Krisztina

Magyarországon 2009. január elseje óta köszöntik a szépkorúakat. A miniszterelnök által aláírt elismerő oklevelet mindig a polgármester viszi el az ünnepeltnek. Szabó Józsefnek szerencsére sok dolga van, tavaly kilencszer kívánt boldog születésnapot a település szépkorú lakóinak. Az idén az első ünnepelt, akit a polgármester köszönhetett kilencvenedik születésnapja alkalmából, Bozzai Gyuláné Bözsi néni volt, aki 1928 február 15-én született.

Szabó József polgármester hatalmas ajándékcsomaggal köszönti születésnapján a kilencvenéves Bözsi nénit Fotó: Winkler Krisztina

A születésnapos sok kedves, régi történetet osztott meg az ünneplőkkel. Mesélt az Ajkayak, a Staufferek, a Radók idejéről, sok más régi répcelaki családról is. Az önkormányzat ajándékcsomaggal kedveskedett az ünnepeltnek, de a virágcsokor, a torta és természetesen a koccintás sem maradhatott el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában