találkozó

2018.04.26. 21:38

Az idősek meghívták a kertbarátokat

A Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ idősek klubjai találkozóra hívták a Parkerdei Kertbarát Egyesületet.

Pósfai Péter

Molnár Lajos elnök a 24 éve működő kertbarát egyesület eredményeiről beszélt Fotó: Pósfai Péter

Kiakaszthatták volna tegnap a „megtelt” táblát a Berzsenyi Dániel Könyvtár földszinti előadójának ajtajára. A kora délutánra meghirdetett esemény a várakozásoknak megfelelően népes közönséget vonzott.

Az előtérben rögtönzött kiállítást rendeztek. A képeken jó hangulatú, táncos, zenés rendezvények pillanatai, a klubtagok mindennapjai elevenednek meg, a tárlókban az általuk készített alkotások láthatók. Az intézmény vezetője, Kulcsár Lászlóné köszöntőjében annak a reményének is hangot adott, hogy mostantól szorosabb kapcsolat kezdődhet a szépkorúak és a kertbarátok között. A 24 éve életre hívott egyesület nevében Molnár Lajos köszönte meg a lehetőséget, s bemutatkozásában méltatta az elmúlt időszak eredményeit. A kezdetektől elnöki funkciót betöltő szakember összevetette a hőskor 300 fős létszámát a ma már több mint 450 tulajdonost tömörítő csapattal.

Molnár Lajos elnök a 24 éve működő kertbarát egyesület eredményeiről beszélt Fotó: Pósfai Péter

Kapcsolataikat dicsérte, elégedetten beszélt a kertészetekkel kialakított együttműködésről, de örömmel szólt a Váci Mihály utcai nyugdíjasklub tagjaival évek óta rendszeres találkozásokról is. Ez a kapcsolat most minden bizonnyal bővülni fog. Az érdeklődőket azonnal közös kertészkedésre hívta meg a kertbarát egyesület elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában