sörözés

2018.04.08. 21:21

Közös eredményvárót tart az LMP, az Új Kezdet, a Momentum és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Vas megyei szervezete

Az LMP és az Új Kezdet, a Momentum Mozgalom és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Vas megyei szervezete közös választási eredményváró sörözést tartott 19 órától a Szifon Bisztro Gasztrokocsmában.

VN

Németh Ákos, Horváth Zoltán (LMP) és Viszlay Zoltán Fülöpné Pavelkovits Petra Lívia (Kétfarkú Kutyapárt) várja az eredményeket Fotó: Nagy Jácint/ Vas Népe

Közös Eredményváró Móka készülődött Németh Ákos és Horváth Zoltán (LMP) és Viszlay Zoltán Fülöpné Pavelkovits Petra Lívia (Magyar Kétfarkú Kutya Párt) szervezésében. A Móka szervezői közül Viszlay Zoltán Fülöpné Pavelkovits Petra Lívia leszögezte, hogy a választást eredményesnek és minden tekintetben elfogadhatónak tartja, bár lófejét ezúttal otthon hagyta. Pártja nevében megköszönte a választók részvételét.

Németh Ákos, Horváth Zoltán (LMP) és Viszlay Zoltán Fülöpné Pavelkovits Petra Lívia (Kétfarkú Kutyapárt) várja az eredményeket Fotó: Nagy Jácint/ Vas Népe

Németh Ákos (LMP) kiemelte, hogy a 11 órai, tájékoztató jellegű adatok megismerése után, – amelyek a választópolgárok harmadának voksolásáról szóltak – úgy érezte, hogy volt értelme az elmúlt hetek kemény munkájának. Horváth Zoltán szintén elégedettségéről beszélt a négy évvel ezelőtt elmaradt lehetőségekhez képest. A jó hangulatúnak indult Móka résztvevői 22 óra utánra várják a nagyobb létszámban érkező, pártjukra szavazó fanatikusokat, akik számára baráti korsókat avatnak majd a közkedvelt seritalhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában