a csoda három napja

2018.05.27. 08:00

Ez a nap azé, akit a legjobban szeretünk!

A csoda három napig tart – ezzel a címmel várnak mindenkit a szervezők a családi és gyermeknapon a sportligetbe, még ma is.

vn

Fotó: Gulyás Regina Olimpia/ vaol.hu

– A nemzetközi gyereknap megünneplése Törökországból indult, mára világszerte elterjedt szokás. Így mi is szeretnénk a kicsiknek és a lélekben fiataloknak egy szuper hétvégét kínálni, ezért is hozzuk az ország legnagyobb utazó vidámparkját Szombathelyre, a Sportligetbe – mondta el Farkas Csaba, az ŐrvidékHáz igazgatója, a hétvégi program egyik szervezője. – Ez a nap legyen azé, akiket a legjobban szeretünk, a gyermekeké, játsszanak és játsszunk mi is velük. Legyünk velük, érezzék, hogy ezen a hétvégén semmi nem számít, semmi az égvilágon, csak ők. Hiszen nem pótolja semmi a közös kalandot – fejtette ki a programsor célját a szervező.

Ez a vasárnap nem a szobában tartózkodásról szól, hiszen a jól szokott gyerekprog-ramok mellett lehet a srácoknak vagánykodni darusautóval, traktorral.

- Itt lesz a rendőrség és a tűzoltóság is, hogy bemutassák járműveiket, betekinthetünk munkájukba. Délelőtt 10 órától Kanta Judit és zenekara várja egy fergeteges gyerekműsorral a kicsiket.

14 órától kamionhúzásban próbálhatjuk ki erőnket, majd 15 órától Nagy Jonathan illúzióshow-ja következik,

17 órától Irány a cirkusz címmel gyermekszínházi műsort láthatunk – sorolta a mozgalmas lehetőségeket Farkas Csaba. – A szervezőknek a kezdetektől célja volt, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek és családjaik is színvonalasan ünnepelhessék a gyereknapot, így a rendezvény programjai ingyenesen látogathatók – hangsúlyozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában