Lehűtött árak a forróságban

2018.06.01. 20:21

Jön a Vas Népe, a Family Center és a Praktiker közös kuponakciója

Kuponfüzetet találnak a mai Vas Népében – számtalan vonzó lehetőség közül választhatnak a bevásárlónapokon.

Tóth Kata

Virágminták a pasztell bőrszandálon, ez (is) a trend Fotó: Szendi Péter

Tizenhét üzlet csatlakozott nyári akciónkhoz, és a Vas Népe standját is megtalálják a Family Centerben – június 9–10-én két napon át két helyszínen, a bevásárlóközpontban és a Praktiker áruházban shoppingolhatnak kedvezménnyel. Nem kell majd más tenniük, mint bevinni a kuponfüzetet az üzletbe, fizetéskor kitépni a megfelelő kupont, és máris 15–20 vagy akár 50 százalékkal kevesebb lesz számlájuk végösszege. Vas megye kártyáikat se hagyják otthon: ha együtt mutatják fel a kártyát és a kupont, öt százalék extra kedvezményt érvényesíthetnek egyes partnereinknél. Ahogy ígértük, folytatjuk az akcióban részt vevő üzletek bemutatását.

Felfrissíthetik ruhatárukat a Budmil márkaboltban: szlogenjüket, a könnyedség örömét sport- és hátitáskáikat, ingeket, blúzokat, pólókat, sortokat, fürdőruhákat, úszósapkákat, úszószemüvegeket és papucsaikat viselve is átélhetik. A teljes árú termékekre vonatkozik az üzletben a húsz százalék engedmény.

Ha S.Oliver vagy Devergo ruhaneműt – rövidnadrágot, pólót, fürdőnadrágot, inget – választunk, 15 százalékkal kevesebbért elvihetjük, és további 5 százalék mínuszt jelent a végső árból, ha felmutatjuk Vas megye kártyánkat a BLA-BLA divatban. A leértékeltek kivételével minden cipőt és táskát húsz százalékkal olcsóbban kínál két napig a CCC. Stílusos és kényelmes nyári lábbeliket párosíthatunk náluk trendi kézitáskákkal. Platform, virágos pántú és sarkú, hímzett, nyitott és zártabb bokaszandálokat is láttunk a polcokon. Színben még mindig hódít a rozé, a csillogás, a rátétekben a masnik.

Virágminták a pasztell bőrszandálon, ez (is) a trend Fotó: Szendi Péter

Minden sportzakó és sportnadrág árából lejön 20 százalék, minden ingre, övre és nyakkendőre ugyancsak 20 százalék kedvezmény jár – a Styl márkaboltnak két kuponja van a füzetben. Férfi és női nyári vászon- és pamutnadrágokat ajánlanak most a vásárlóknak, valamint béleletlen nyári zakókat – könnyed, laza viselet mind.

Az összes termékre, az akciósokra is vonatkozik a 15 százalék kedvezmény a Humanicban, ahol a legújabb trendnek megfelelő lábbeliket – lapos és magas sarkú szandálokat, vászoncipőket – kínálnak a család minden tagjának. A nyári cipőkollekció mellett kiegészítőket is vehetünk: táskát, cipőtisztító szereket, talpbetétet, sálat.

Jól hangzik, ugye? Még egy hetük van átgondolni, mi mindent vásárolnának, addig pedig böngésszék a kuponfüzetet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában