Just dance!

2018.07.16. 07:00

Tánczene kimaxolva – A Ruben’s Latino ismét a zsinagógaudvaron

Jó, hogy vannak sikertörténetek: az első (fel)lépésektől figyelemmel kísérhetjük a Ruben’s Latino zenekar útját és történetét. Rubenék a hétvégén megint igazi latin lázba hozták a zsinagógaudvar közönségét.

Ölbei Lívia

Ahogyan azt többször leszögeztük: ahol a Ruben’s Latino, ott a tánc. Nemrégiben a Cinema Café árkádjai alatt kerekedett ízig-vérig latin fieszta a Ruben’s Latino vezetésével, a magunk mögött hagyott hétvégén pedig (megintcsak nem először) a zsinagógaudvarban pörgött fel a latinos hangulat.

 

Az életben a találkozások a legfontosabbak, és a Ruben’s Latino – élén az alapító frontemberrel, a gitáros-énekes Ruben La Vozzal, aki egyenesen Dominikáról importálta Szombathelyre az autentikus bachatát és más táncritmusokat – gyorsan összetalálkozott azzal a szombathelyi salsaklubbal, amelynek tagjai egyszerűen nem tudnak tánc nélkül élni. Nézni is jó, de táncolni nyilván még jobb. Egyszer majd mindenki salsázik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában