forgalomkorlátozás

2018.08.24. 10:00

Itt aszfaltozás, ott favágás befolyásolja az autózást

Érdemes körültekintően autózni egész Vas megyében, számos úton és út mentén végzett munka miatt érvényes forgalomkorlátozás a napokban. Összegyűjtöttük az aktuális információkat.

VN

Szakaszosan dolgoznak a 8-ason Körmenden, van, ahol már felfestették az útburkolati jeleket

Fotó: Szendi Péter / Vas Népe

Még aszfaltoznak a 8-as főúton Körmenden, a 161-es és a 165-ös kilométerszelvények között. A kétszer kétsávos szakaszon helyenként a fél útpályát zárják le, a munkaterületeknél irányonként egy-egy sáv járható. Közben javítják a Csörnöc-patak hídját a 86-os főúton Nádasd és Körmend között az 50-es kilométernél, útszűkület és időnként félpályás korlátozás mellett dolgoznak. Környezeti problémát jelez a közútkezelő a 87107-es számú út első két kilométerében, Csákánydoroszlótól az országhatár felé. Várhatóan a jövő héten lesz még járhatatlan az út. Földcsuszamlás miatt részlegesen foglalt a 7461-es számú út a 4-es kilométerszelvényben Rábagyarmatnál, valamint a 8-as főút a 180-as kilométerszelvényben Vasszentmihálynál. Még péntekig jelzi mindkét korlátozást a közútkezelő.

Szakaszosan dolgoznak a 8-ason Körmenden, van, ahol már felfestették az útburkolati jeleket
Fotó: Szendi Péter / Vas Népe

Október 10-éig tartó munkát kezdtek a 8614-es úton Bük belterületén, mindkét irányban részlegesen foglalt az út. A közúti forgalomra veszélyes fák kivágását kezdte meg a héten a Szombathelyi Erdészeti Zrt. A vasvári erdészeti igazgatóság területén ad munkát favágás: a közutak mentén, a közútra veszélyes fákat vágják ki augusztus 31-éig. Dolgoznak a 86-os főúton a 40-es és a 42-es kilométerszelvények között, a 7411-es úton Bagod és Őriszentpéter között, valamint a 8704-es számú úton Rábahídvég és Kisunyom között. A favágás idején forgalomkorlátozás lehet, ezért óvatosságra intik a napokban erre autózókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában