Cél: a mozgás, egészséges életmód megszerettetése

2018.08.27. 13:00

Nyolcadik alkalommal indult Rúgd a bőrt focitábor Csepregen

Idén sem maradhatott el, már nyolcadszor rendezték meg a Rúgd a bőrt nyári focitábort Csepregen. Egy héten át tartottak szórakoztató és ügyességi foglalkozásokat az öt és tizenhat év közötti fiúknak, lányoknak.

VN

A focitábort a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület a Csepregi Sportegyesülettel közösen szervezi Fotó: Csepregi önkormányzat

A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület a Csepregi Sportegyesülettel összefogva szervezte a tábort. A Malomkerti Sportlétesítményben tartott labdarúgó edzések mellett játékos feladatokra, ügyességi foglalkozásokra, akadályversenyre, fürdőzésre és kirándulásra is invitálták a gyermekeket. Céljuk az volt, hogy a rendszeres mozgást megszerettessék, s az egészséges életmódra neveljék a kicsiket és nagyokat.

Vlasich Krisztián a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület elnöke és Kocsis Imre Gábor a Csepregi Sportegyesület elnöke köszöntötte a táborban résztvevő gyermekeket a nyitónapon. A sok-sok foci mellett kikapcsolódásra és élménygyűjtésre is lehetőség volt az egy hét alatt: a tábor résztvevői ellátogattak a celldömölki élményfürdőbe, és a hatalmas melegben mindenki kedvére csúszkálhatott, ugrálhatott és pancsolhatott a medencékben.

A focitábort a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület a Csepregi Sportegyesülettel közösen szervezi
Fotó: Csepregi önkormányzat

Az egyik napon Kocsis Imre Gábor sportegyesületi elnök udvarán felállított úszómedencében frissülhettek fel és trambulinozhattak a gyerekek.

Egy másik napon ellátogattak Kőszegre, az Ó-ház kilátóhoz is, a túra jutalma a gyönyörű panoráma és később a fagylaltozás volt, ami egyben hűsítőül is szolgált a kánikulában.

A mozgás mellett a rendszeres étkezésről is gondoskodtak a szervezők, minden nap meleg ebédet, uzsonnára különféle gyümölcsöket kínáltak a táborozóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában