Túljutott a mentorházon

2018.11.16. 08:15

Kovács Pali az élő show-ban – szombathelyi tehetség az X Faktorban

A fiatal szombathelyi előadó túljutott a mentorházon, szombaton az élő show-műsorban mutathatja meg tehetségét Kovács Pali. Rengeteg munka és felkészülés töltötte ki az elmúlt napjait, heteit, és nagyon számít a szombathelyiek, Vas megyeiek támogatására.

Bakos Ágnes

Kovács Pali Fotó: Sebestyén Áron

„Nem kis dolgok vannak itt” – kezdte a beszámolót Kovács Pali. Egy sajtótájékoztató és egy énekóra között, az egyórás ebédszünetben tudtunk beszélni a rendkívül elfoglalt fiatalemberrel. Ahogy tavaly, idén is eljutott a válogató utolsó állomásáig, az úgynevezett mentorházig, idén pedig onnan is továbbjutott a tehetségkutatóban – pedig nagyon merész volt, saját dallal zárta a tábort.

– A Névtelen című dal alapja tavaly született a mentorház után. Aztán februárban lett kész – mesélte Pali. Elmondta, hogy családi veszteségek érték, elveszítette mindkét nagypapáját, ezt a fájdalmát is kiadta magából szerzeményével. Azt mondta, a tehetségkutató műsor követői között vegyes volt az alternatív dal fogadtatása. A mentora, Puskás Peti pedig a show-műsor többi mentorára bízta a döntést, akik Palit választották, így szombaton ott lesz az élő produkcióban.

Kovács Pali Fotó: Sebestyén Áron

A felkészülés nagyon intenzív – mesélte. Minden napra jut meeting a mentorral, aztán énekórák, tánc, koreográfia. Másra nem is nagyon jut idő – de most ez a legfontosabb a szombathelyi előadó életében. Hogy pontosan mit láthat és hallhat tőle a közönség szombaton, azt előre nem árulhatta el, de azt kiemelte, hogy nagyon számít a szombathelyi, Vas megyei közönség támogatására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában