Akik végigfújják az évet

2018.11.05. 07:00

Minősítő hangversenyt rendeznek a művelődési házban

Csepreg Város Fúvószenekara szokásos őszi koncertjére készül, amely azonban idén minősítő hangverseny is lesz november 10-én 18 órától a Petőfi Művelődési Ház színháztermében Iliás Attila karnagy vezényletével.

Merklin Tímea

Őszi koncertjére készül a sokat utazó zenekar

Fotó: CsVF

Idén eddig 23 szereplést vállaltak. A farsangi hangversennyel kezdték az évet, Csepregen kívüli a környékbeli településeken is hallhatták őket – tudtuk meg Szele Tamástól, a zenekart működtető egyesületi elnökétől. Két alkalommal külföldön is jártak: július közepén Németországban, a Köln melletti Wettelschoss településen, augusztus elején pedig Ausztriában, Mailbergben léptek fel, mindkét utazás korábban is meglévő kapcsolatok nyomán jöhetett létre.

Az idei koncertek sorából hátravan még a minősítő hangverseny – ahol Csepreg Város Rózsaszirom Mazsorettcsoportja színesíti a műsorukat, aztán azzal zárják az évet, hogy a helyi plébániatemplomban december 6-án közreműködnek az esti szentmisén, december 26-án pedig karácsonyi hangversenyt adnak.

Őszi koncertjére készül a sokat utazó zenekar
Fotó: CsVF

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában