Támogatás

2018.12.17. 07:00

Most 750 ezer forint gyűlt össze az SOS-gyermekfalunak

Évről évre hagyomány a Trend Optika Csoportnál, hogy karácsony előtt segítenek a szükséget szenvedőknek.

Tóth Kata

Nagyidai Zoltán, Tóth Zsuzsanna, dr. Kis-Kádi Tamás

Fotó: Horváth Balázs

Minden eladott szemüveg árából ezer forintot ajánlott fel a kőszegi SOS-gyermekfalu javára az elmúlt hónapban a Trend Optika Csoport. A Rádió 1 is csatlakozott az akcióhoz. Sokan a kezdeményezés mellé álltak, Illés Károly alpolgármester például, aki régóta támogatja a gyermekfaluban élőket. 700 ezer forintot utalnak át támogatottjuknak, jelentette be Nagyidai Zoltán, a csoport ügyvezetője a Trend Optika Palace-ban tartott szombati sajtótájékoztatón.

Nagyidai Zoltán, Tóth Zsuzsanna, dr. Kis-Kádi Tamás
Fotó: Horváth Balázs

Megköszönte a vásárlóknak, kollégáinak és szemészorvosaiknak, hogy közösen tettek a jó ügyért. Guzmics Richárd válogatott focista dedikált válogatott mezt ajánlott fel, amit licitre bocsátott a Rádió 1. Nagyidai Zoltán 50 ezer forintot ajánlott a mezért – ez az összeg is a gyermekfaluhoz kerül. Tóth Zsuzsanna, az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa nevelőszülői hálózatának vezetője megköszönte mindenkinek a közreműködést. Az ünnepekig maradnak az adománydobozok az üzletekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában