Piacvezető kategória

2018.12.01. 13:16

Pegazus díjat kapott a vasvári MIELL Quality!

Piacvezető kategóriában a vasvári Miell Quality Kft. kapta a Pegazus díjat. A rangos elismerést tíz éve ítélik oda a legdinamikusabban fejlődő cégeknek.

Vas Népe

Idén tízedik alkalommal adták át a Pegazus díjakat Budapesten a Grasham Palotában november 29-én. Az elismeréssel minden évben a legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalatokat értékelik. A díjakat idén is feltörekvő és piacvezető kategóriában, három földrajzi régió – Nyugat-, Közép-, és Kelet-Magyarország – alapján ítéltek oda az adományozók. A helyezettek kiválasztásánál az adott cégek növekedési rátája, az elmúlt években mutatott növekedés intenzitása, valamint a vállalkozások átláthatósága szerepelt szempontként. Idén is két cégméret szerinti kategóriában – a cégek 2017-es árbevételei alapján 1 és 3 milliárd forint között; illetve 3 milliárd forint felett – kaphattak elismerést a legdinamikusabb vállalatok. A díjra jelölt cégeket minden évben objektív szempontok, nyilvános cégadatok alapján választják ki, pályázni nem lehet.

Fotók: Miell Quality Kft.

A piacvezető kategóriába olyan cégek kerültek, amelyek árbevétele 2017-ben már meghaladta a 3 milliárd forintot. Itt végzett első helyen a vasvári Miell Quality Kft. a nyugat-magyarországi régiót képviselve. A minőségellenőrzés főtevékenységgel rendelkező cég mögött egy gyógyszeripari vállalkozás áll Közép-Magyarországról, míg a dobogó harmadik helyét egy kelet-magyarországi nyílászáró gyártó és forgalmazó foglalta el. – Az elmúlt években számtalan piaci kockázatnak voltunk kitéve. Az egyre mélyülő munkaerőhiány komoly kihívás elé állít szinte minden piaci szereplőt, így a mi vállalkozásainkat a MIELL Group cégcsoportot is. Ennek ellenére kiemelkedő teljesítményt értünk el, büszkén vettük át a díjat. A siker hátterében kétségkívül ott áll a tudatos szervezet fejlesztésünk, cégvezetőink kompetenciája és az országszerte közel 1000 munkavállalónk pontos, precíz hozzáállása. Ez igazi csapatmunka volt, ugyanígy folytatjuk – nyilatkozta a díjátadón Botfa Bálint, a cég tulajdonos ügyvezetője. A rangos elismerést minden évben az Enterprise Investors, Kelet-Közép-Európa legrégebbi és egyik legnagyobb kockázati- és magántőke-befektető vállalata, a Bisnode, Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója, valamint a Dentons, a világ legnagyobb ügyvédi irodája osztja ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában