Hófehérke a farsangon

2019.02.08. 07:00

A tombola és a zsákbamacska is nagy sikert aratott Szentpéterfán

Vidám farsangi délutánra gyűltek össze a szentpéterfaiak vasárnap délután. Gyerekek és felnőttek együtt nevettek a jókedvű műsoron, amivel a diákok készültek.

Civil/Skrapits Evelin

A törpök is megjelentek

Fotó: VN/SE

A kultúrház nagytermében a műsor kezdetén a híradóból megtudhattuk a legfrissebb információkat. A program a Legnagyobb showman dallamaival folytatódott, majd később megérkezett a hét törpe Hófehérkével együtt. Voltak még indiánok, tehetséges énekesek, humoristák, a jeti, és a sornak még messze nincs vége. Az iskola „öregdiákjai” vidám színdarabbal készültek, idén utoljára. Ezúttal, most első alkalommal a tanári kar tagjai nem csak a színfalak mögül segítették a gyerekeket. Jópofa műsorral leptek meg mindenkit.

A törpök is megjelentek
Fotó: VN/SE

Az előadást suli-buli követte, ahol a gyerekek nagyon jól érezték magukat. A szülők pedig süteményt és üdítőt kínáltak mindenkinek. A tombola és a zsákbamacska is nagy sikert aratott. A délután folyamán vidámságból nem volt hiány, este pedig mindenki jókedvűen tért haza. Akiknek ezek után kedve támadt jelmezt ölteni és táncra perdülni, őket szeretettel várják a hagyományos szentpéterfai alapítványi bálba február 9-én este.

Civil/Skrapits Evelin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában