Programidőzítés hó elejére

2019.02.22. 07:00

Megvannak a Répcelaki Fesztivál fellépői

A képviselők a rendhagyó módon múlt héten megtartott testületi ülésen úgy határoztak, hogy 2019-ben minden egyesület támogatását egységesen ötvenezer forinttal megnövelik, ezzel ismerve el a civilek munkáját.

VN

A testület megemelte a civilek támogatását

Fotó: VN/Répce TV

A Répcelaki Fesztivál előkészületeiről szóló beszámolóból kiderült, hogy az első napon Bródy-est lesz, vasárnap pedig – a fesztivál zárásaként – a Zorall együttes lép színpadra.

A testület elfogadta a bölcsőde nyári, kéthetes bezárásának időpontját, így augusztus 5. és 16. között lesz zárva az intézmény szakmai egysége.

A testület megemelte a civilek támogatását
Fotó: VN/Répce TV

Döntés született a téli rezsicsökkentéssel kapcsolatos önkormányzati intézkedésről is: akik nem részesültek gáz­ártámogatásban – mivel nem gázzal fűtenek – fát, illetve gázpalackot kapnak. A kiszállítás költségeit az érintett háztartásoktól az önkormányzat átvállalja.

Mészáros Imréné, a Nyitott Tér Kulturális Egyesület elnöke elmondta: ettől az évtől úgy szervezik az egyesület programjait, hogy azok lehetőség szerint mindig a hónap első hetére essenek, mivel a hagyomány szerint a hónap végén vannak az önkormányzati gyűlések, így az ott kötelességüket teljesítőknek is lesz lehetőségük részt venni az egyesület programjain.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában