Megduplázott forgalom

2019.03.11. 07:00

Sokat spóroltak olvasóink a VN-bevásárlónapokon

Most először három napon át tartott a vásárlási láz: ezúttal péntektől vasárnapig használhatták fel olvasóink a kuponjaikat a Vas Népe-bevásárlónapokon. Akár negyven százalékot is spórolhattak a Family Center üzleteiben és a Praktikerben. Szombaton megteltek a parkolók és az üzletek.

Lakosi Gabriella

Kovács Dóra és Gyurkovics Tamás parfümöket vásárolt

Sikeres volt a hétvége ­például a DM-ben. – Sokan vásároltak náluk ebben a három napban – mondta Rajtosics Erika üzletvezető-helyettes. Ottjártunkkor Kovács Dóra és Gyurkovics Tamás éppen parfümöket vásároltak, örültek, hogy a szokásosnál olcsóbban juthatnak hozzá kedvenc illatukhoz.

Kovács Dóra és Gyurkovics Tamás parfümöket vásárolt

A Hervisben is nagy volt a tömeg, rengetegen választották a pénteket a kedvezményes vásárlásra náluk is. Az idén először volt erre lehetőség, és máris sokan kaptak az alkalmon. Náluk a cipők fogytak a legjobban. De a legerősebb nap itt is a szombat volt, akkor több mint százan vihettek haza három terméket – kettő áráért.

A Stage-ben kétféle kupont lehetett beváltani. Az egyik a kabátok és pulcsik árából „adott” 40 százalék kedvezményt, a másikkal pedig bármilyen árut haza lehetett vinni 20 százalékkal olcsóbban. A vásárlók inkább az utóbbit vették igénybe, ráadásul a legtöbben tudatosan és alaposan felkészültek a bevásárlónapokra. A Bla Bla üzletében is érvényesek voltak az akciók, náluk leginkább a farmerek és a pólók fogytak a Vas Népe-bevásárlónapok hétvégéjén.

Novák Józsefék is felhasználták a kedvezményre jogosító kuponokat Fotók: HB

A Praktikerben leginkább a lakásfelújításhoz, főleg a fürdőszoba-átalakításhoz szükséges dolgok voltak kelendők. Hatalmas volt a tömeg már pénteken is, a napi forgalom az átlagos duplájára nőtt. Csempét és járólapot kerestek a legtöbben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában