Örökbefogadás

2019.04.04. 15:00

Akiket leadtak vagy találtak: a szombathelyi ebrendészet gazdikeresői

Kolos, Staff, Jágó, Samu, Tri, Vadász, Cézár, Bodri, Astor: mind a szombathelyi közterület-felügyelet állategészségügyi és ebrendészeti szolgálat telephelyéről örökbe fogadható ebek.

Bakos Ágnes

Kolos

Kolos egy foxi keverék kan kutya, a két év körüli ebet a Kolozsvár utcában találták az év második napján. Nagyon félős állat, és nagyon várja leendő családját a Hajnóczy utcai ebrendészeti telephelyen.

Kolos

Jágó közepes méretű keverék kan kutya, nem fiatal: tíz éves lesz. Hű társa volt egykori gazdájának, aki elhunyt, így került a félős Jágó a Hajnóczy utcai telepre, ahonnan új családhoz költözne mielőbb.

Jágó

Samu staffordshire terrier keverék, barátságos kan kutya. A két év körüli ebet a Rumi úton találták, már nagyon szívesen költözne családhoz.

Samu

Tri talált eb: a német juhász keverék kutya egy év körüli, a Rumi úton találták még tavaly decemberben. Nagyon szeretne a Hajnóczy utcai telephelyről egy szerető családhoz költözni.

Tri

 

Vadász egy staffordshire terrier keverék, másfél év körüli kan kutya, még január végén találták, gazdája nem jelentkezett érte – most szerető, vigyázó családra vár.

Vadász

Cézár shar pei keverék, ivartalanított kan kutya, egy év körüli. Idős gazdájának egészségügyi problémája lett, nem tudott gondoskodni Cézárról, ezért mondott le róla. Már három hónapja van az ebrendészeti telepen, szívesen elköltözne.

Cézár

Bodri leadott kutya, idős gazdája nem tudta ellátni a pumi keverék kan kutyát, ezért keresnek új családot a három év körüli Bodrinak.

Bodri

Astor hatalmas és barátságos. A közép ázsiai juhászkutya kan és három év körüli, gazdája lemondott róla, ezért keresnek neki új családot a közterület-felügyelet ebrendészeti telepén.

Astor

Staff, a staffordshire terrier keverék kan olyan rossz körülmények között élt, hogy még a menhely is jobb, mint ahol élt… De még jobb helyet, szerető családot szeretne!

Staff

Kolosról, Staffról, Jágóról, Samuról, Triről, Vadászról, Cézárról, Bodriról és Astorról a szombathelyi közterület-felügyelet állategészségügyi és ebrendészeti szolgálat telephelyén lehet érdeklődni, a Hajnóczy u. 1. szám alatt ügyfélfogadási időben, vagyis hétfőnként és csütörtökönként 11 és 15 óra között, valamint péntekenként 8 és 12 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában