Vásárcsarnok

2019.04.17. 07:00

Cukorbetegekre és diétázókra is gondolnak a piacon – Csoki, locsolókölni és tojásfesték

Amikor a boltokban már jelentősen megcsappan a csokoládéállomány, a vásárcsarnokban még bőven válogathatunk a csokinyuszi- és -tojásözönből, kapható diabetikus is.

Merklin Tímea

Joó Piroska diabetikus étcsokoládét keresett és talált Fotó: Unger Tamás

Az eladó azt mondja, kevesebb csokit vesznek húsvétra az emberek, mint korábban, de a minőséget keresik. A márkás, jó nevű csokoládék mellett a tömegtermékek is megtalálhatók. A színes, hálós apró csokitojás 350 forint, ugyanez krémmel töltve 550 forint. A Nyuszi szelet száz forint, a kicsike álló nyúl 230–280 forint, a nagyobbacska, ülő csokinyúl 500, az álló 650 forint. A kézműves csokibárány 680 forint. Likőrrel töltött apró csokicsirke darabja 160 forint, a mintás-hímes tojásból 100 forint egy darab. Joó Piroska bejárta már az egész piacot, diabetikus csokoládét keres ajándékba, itt van tojás 250, nyuszi 350 forintért. Nem csak a cukorbetegeknek jó: minden rokon szívesen eszi az étcsokit.

Joó Piroska diabetikus étcsokoládét keresett és talált Fotó: Unger Tamás

A csokiparádéban locsolókölnit is találunk 450 forintért. Nem igazi kölni, hanem „hölgybarát”, vagyis permetszerűen fújható, mint a parfümök, locsoláskor nem szagosítja, hanem illatosítja a frizurát. A nyuszirengeteg nem takarja el a tojásfestékeket, száz forint egy zacskó.

A kis csomag, amibe négyfélét válogattak össze, háromszáz forint. Ebből lesz a kék, a zöld, a rózsaszín tojás, na és elsősorban a piros!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában