hagyomány

2019.04.23. 09:00

Hatodszor rocknyuszi – Tinédzserek és örökifjú nagyszülők együtt buliztak Jánosházán

Már hagyomány a rocknyuszi Jánosházán, szerte az országból érkeztek idén is rockkoncertekkel ünnepelni a húsvétot, de legalábbis a hosszú hétvégét és a tavaszt.

VN

Fotó: Unger Tamás

Az egész rockhúsvét Ossian-koncerttel indult – emlékeztetett a szervezők nevében Pétervári Szilvia. A neves zenekar aztán az ötödik jánosházi rockhúsvétra már nem tudott jönni, ugyanis az év első hónapjaiban nem adnak koncertet. Jánosházát és az ide rendre visszatérő közönséget persze szeretik, így pünkösdre tolódott az Ossian-koncert. A húsvéti rockra viszont továbbra is volt, van igény, így lett idén Pokolgép, ROAD, Twister és Bad Ferro buli a hatodik rocknyuszira.

 

Már 17 órától megkezdődött a buli húsvétvasárnap, a szombathelyi Bad Ferro kezdte a sort. Aztán a budapesti Twister lépett színpadra: negyedik lemezük készítése közben sem hagyták volna ki a jánosházi bulit. A ROAD-ra és a Pokolgépre is nagyon sokan voltak kíváncsiak, tinédzserek és örökifjú nagyszülők együtt buliztak a rock klasszikusokkal. Nagy híre van már a rendezvénynek, jöttek Tatabányáról, Székesfehérvárról, de még Budapestről is a jánosházi rockhúsvétra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában