VN-RENDEZVÉNY

2019.06.14. 07:00

Nyárköszöntő akció a bevásárlónapokon

Lapunk együtt köszönti a nyarat a Family Center Szombathely bevásárlóközponttal és a Praktikerrel: mától vasárnapig közös kuponnapokkal járunk olvasóink kedvében.

Vas Népe

Az időjáráson már nem múlhat a jókedvünk, a szerencsések tervezgetik a nyaralást, a Vas Népe-bevásárlónapok pedig kitűnő alkalom, hogy kiegészítsük a ruhatárunkat néhány vadonatúj darabbal.

Több népszerű nemzetközi márka termékeit lehet majd jó áron beszerezni a kuponok felhasználásával a Family Centerben. Ha a kerti munkák vagy a pihenés kellékeit keresnék, nézzenek be a Praktikerbe!

A Vas Népe-standnál 1490 forintért juthat hozzá az olvasóink receptjeiből összeállított könyvhöz Fotó: VN-archív/SZP

A kijelölt boltokban gazdag választékból vásárolhatnak 15-20, vagy akár 50 százalékos kedvezménnyel. Az akcióban részt vevő üzletek: Bla-Bla (15 százalék kedvezmény minden Devergo termékre, S. Oliver nadrágra és úszóshortra); Líra könyváruház (15 százalékkal olcsóbb minden könyv); Playersroom (20 százalék minden termékre); Family Ékszer (20 százalék minden ezüst ékszerre, 8000 forint/gramm törtarany-beszámítás új arany ékszer vásárlásakor); Retro Optika (20 százalék a napszemüvegekre és komplett optikai szemüvegre); Styl (30 százalék a női ruhákra és 20 minden övre, ingre és nyakkendőre); budmil (20 százalék minden teljes árú termékre); Coffee­shop Company (10 százalék a teljes fogyasztás árából); Hervis (25 százalék a Nike, Adidas és Puma termékekre); Stage (20 százalék a teljes árú termékekre); dm (10 százalék 5 ezer forint vásárlás felett a végösszegből); DB fave (50 százalék a megjelölt termékek árából és 25 bármely Wrangler vagy Napapijri termék árából); Humanic (20 százalék minden termékre); Mr. Big (15 százalék a Mr. Big márkájú termékekre); CCC Shoes and Bags (20 százalék minden cipőre és táskára).

Vigyék magukkal Vas megye kártyáikat is: a megszokott módon, ha együtt mutatják fel a kártyát és a kupont, öt százalék extra kedvezményt érvényesíthetnek több üzletben. Szombaton a Rádió 1-gyel közös játékra hívja a Family Center a vásárlókat. A jó hangulatról helyszíni kívánságműsorukkal gondoskodnak. Akik kuponfüzet nélkül érkeznének, keressék a Vas Népe standját, ott korlátozott számban hozzájuthatnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában