Falunap

2019.07.30. 07:00

A meszleniek napja

Lakomával, kulturális és szórakoztató műsorokkal, tombolával és gyerekprogramokkal várták a meszlenieket a szombati falunapon.

VN

Ágh Péter országgyűlési képviselő és Őri Zoltán polgármester

Fotó: Ohr Tibor

– Azt gondolom, hogy a falunap a legjelentősebb és legjobban várt rendezvény a település életében, hiszen ilyenkor egy kicsit megállhatunk, beszélgethetünk, egy kicsit kizökkenhetünk a mindennapokból – mondta ünnepi köszöntőjében a település polgármestere, Őri Zoltán, majd az elmúlt esztendőkre is visszatekintett.

– Nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy az elmúlt öt évben mindig arra törekedtem a testülettel karöltve, hogy jó irányba, anyagi lehetőségeinkhez mérten, felelős gazdálkodóként vezessem a települést. Természetesen nem biztos, hogy minden döntés mindenkinek tetszett, de higgyék el, nem lehet mindenkinek mindenben a kedvére tenni, bármennyire is szeretnénk.

Ágh Péter országgyűlési képviselő és Őri Zoltán polgármester
Fotó: Ohr Tibor

A térség országgyűlési képviselője, Ágh Péter az elmúlt időszakban elvégzett munkát méltatta.

– Meszlenben az elmúlt évek közösségi házat, hivatali épületet, orvosi rendelőt, panziót, játszóteret és a csatornázást érintő munkálatai révén munkával teltek. Köszönet mindezért Őri Zoltán polgármesternek. Folytassuk az együttműködést és a munkát Meszlenért! – mondta.

 

A falunapi lakoma elfogyasztása után operettel, tánccal és tombolával kapcsolódhattak ki a meszleniek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában