Kérés

2019.07.25. 10:58

Balázsy Péter: a Haladás nem politikai ügy, a Haladás egész Szombathely ügye

Balázsy Péter polgármesterjelölt arra kér minden képviselőt a mai rendkívüli közgyűlés kapcsán, hogy tegyen meg mindent az észszerűség határain belül, hogy a Haladás NB II-es klub maradhasson.

VN

20190717 A felújítás alatt lévő szombathelyi Sportliget bejárása Homlok Tibor, építésvezető dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere Balázsy Péter, Vas megyei jegyző Szombathely, Sportliget Horváth Balázs, HB, Vas Népe

Fotó: Horváth Balázs

- A mai rendkívüli városi közgyűlésen a szombathelyi futball lesz a téma, hiszen ismert, hogy nehéz gazdasági helyzetbe került a Haladás az utóbbi időszakban. A csapat szombathelyi identitásunk része, ezért tisztelettel arra kérek pártállástól függetlenül valamennyi szombathelyi képviselőt, hogy tegyen meg mindent az észszerűség határain belül, hogy a Haladás NB II-es klub maradhasson. Mindannyian tudjuk, hogy a város csak kisebbségi tulajdonos a klubban és Szombathely eddig is minden tőle telhetőt megtett a csapatért és az is nyilvánvaló, hogy a kialakult helyzetért nem a város a felelős, de a Haladás nem politikai ügy. A Haladás egész Szombathely ügye! – írta Balázsy Péter, a Fidesz szombathelyi polgármesterjelöltje.

A rendkívüli közgyűlés 11 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában