Mácsik fesztivál

2019.07.06. 07:00

Meglepetés hőlégballon Vépen

Arcfestéssel, habpartival és zenekarok fellépésével kezdődött tegnap Vép nagyrendezvénye. Sötét felhők ijesztgették a látogatókat, a szélcsendben összeszerelték és felfújták a ballont.

Tóth Kata

A hőlégballon a sportpályán

Fotó: Szendi Péter

„Cintányéros cudar világ” – a Mágnás Miska operettből énekelt éppen részletet a csepregi Big Maus Band a nagy sátorban, amikor felállították a hőlégballont a sportpályán tegnap este a 10. Vép a világ közepe – Mácsik fesztiválon. Sokáig meglepetés volt az attrakció, amit a várossá válás tizedik évfordulója alkalmából béreltek a szervezők. A kupola tehát a kosárhoz kapcsolódott, sokan vártak arra, hogy függeszkedéssel 15–20 méter magasságból megnézhessék a területet.

A hőlégballon a sportpályán
Fotó: Szendi Péter

Lapzártánkig nem emelkedett fel a hőléggömb, de így is impozáns látványt nyújtott. Ma délelőtt a folytatásban a Vépi Nosztalgia és Hobbi Jármű Egyesület tölti meg a parkolót motorokkal és autókkal. A kaszkadőrök után az önkéntes tűzoltók tartanak bemutatót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában