A közjóért tettek, tesznek

2019.08.27. 07:00

Elismerték a kiváló oktatási, egészségügyi, szociális munkát Celldömölkön

Az önkormányzat több Celldömölk Városért Érdemérmet és Celldömölk Városért Emléklapot adományozott augusztus 20-án.

Vas Népe

Farkas Gábor, Söptei Józsefné, Lendvay Istvánné kitüntetett és Fehér László Fotó: Ohr Tibor

Pedagógusnap alkalmából kapott Celldömölk Városért Érdemérmet Dankáné Harkai Zsuzsanna, aki a Gáyer Gyula Általános Iskolában, dr. Gulyásné Tinger Tünde, aki Alsóságon, Káldon, majd egykori gimnáziumában tanított, Lendvay Istvánné, aki a Szent Benedek Katolikus Általános Iskola pedagógusa volt, Seregélyné Szabó Klára, aki a Városi Általános Iskolából ment nyugdíjba, Soós Andrea, az SZMSZC Eötvös Loránd Szakgimnázium és Szakközépiskola igazgatója és Szelestey Izabella, aki Alsóságon a sajátos nevelési igényű gyermekekkel foglalkozott.

Farkas Gábor, Söptei Józsefné, Lendvay Istvánné kitüntetett és Fehér László Fotó: Ohr Tibor

Semmelweis-nap alkalmából adományoztak Celldömölk Városért Érdemérmet dr. Bérdi Zsolt fogorvosnak, Csupor Józsefnének, aki a celldömölki kórházban dolgozott, most a Népjóléti Szolgálat ápolónője. Ugyanezt kapta Hujberné Verasztó Ibolya, aki a helyi kórház laborjában dolgozik, Őri Gyöngyi Judit, kardiológiai szakasszisztens és Papp Ferencné, a Celldömölk–Alsósági Karitász vezetője.

Augusztus 20-a alkalmából Celldömölk Városért Érdemérmet kapott Csihar Csabáné tanítónő, Erdélyi Róbert szakács, Erőss Elemér rendőr alezredes, Finta Zoltánné, a Városgondnokság igazgatója, Lukács Erzsébet könyvtáros és Skriba Zsolt telepvezető-helyettes, játékvezető.

Celldömölk Városért Emléklapot kapott Deme Judit, a helyi Karitász Csoport vezetője, Kupi Miklós és Vécsei Istvánné pedagógus, Lakatosné Péter Andrea óvodatitkár, Zsámboki Zoltán, a közbeszerzési, a városfejlesztési és költségvetési bizottság tagja.

A Celldömölk Tehetségeiért Kiss Péter-díjat Szélesi Sára és Baranyai Domonkos kapták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában