Szentgotthárdi Fidesz-KDNP

2019.08.03. 07:00

Fő alapelveik: hűség, hitelesség, hivatástudat

Pénteken mutatkoztak be az őszi önkormányzati választások Fidesz–KDNP által támogatott képviselőjelöltjei.

Tersztyászky Krisztina

A kormánypárt jelöltjei az önkormányzati választáson, középen Huszár Gábor

Fotó: Szendi Péter

Huszár Gábor polgármester hangsúlyozta:

– Az előttünk álló öt év feladatait pontosan pozicionálták a jelöltek között, legfőbb alapelvekként a hűséget, a hitelességet és a hivatástudatot tartva szem előtt. A csapaton belül, szaktudásuknak megfelelően oszlanának meg a feladatok. Bedi Beatrix a közművelődésért, az ifjúsági és német nemzetiségi kapcsolatok ápolásáért felelne, Kovács Mártához tartoznának a pénzügyek, a kis- és középvállalatok és a civil szféra.

Sebestyénné Németh Eszter reszortja az oktatás, a művészetoktatás és az egyházi kapcsolatok. Dr. Haragh Lászlóhoz az egészségügy és a szociális szféra tartozna. Koszár András felelne a középfokú oktatásért, koordinálná a szakképzést az ipari igényekkel, ápolná a szlovén kapcsolatokat. Labritz Béla felelőssége a környezetvédelem és az autóiparon kívüli vállalati kapcsolattartás. Pécsi József foglalkozna a természetvédelem, a kultúra és a hagyományőrzés kérdéseivel. Vörös Gábor reszortja az autó- és járműipari vállalatok, a kkv szektor és a sport.

A kormánypárt jelöltjei az önkormányzati választáson, középen Huszár Gábor
Fotó: Szendi Péter

A kormánypárt polgármesterjelöltje Huszár Gábor, akinek feladata ezt a sokszínűséget a város fejlődése érdekében összehangolni és legalább heti szinten kapcsolatot tartani a kormányzattal.

A turizmusfejlesztést új alapokra kívánja helyezni az önkormányzat, a területért a tervek szerint egy néhány főből álló szakmai csapat felelne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában