Mentorral egy évig

2019.09.12. 07:00

A megyében öt cég vállalta, hogy segíti a külpiaci és a beszállítói piacra lépését a cégeknek

Október 9-ig még jelentkezhetnek a kkv-k a mentorprogramba.

Budai Dávid

Fotó: Unger Tamás

A mintegy 3,3 milliárd forintos európai uniós támogatásból megvalósuló Országos Vállalkozói Mentorprogram megyei nyitórendezvényét szerdán tartották a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A rendezvényen a beszállítói és külpiaci mentorálás iránt érdeklődő vállalkozások megismerkedhettek a projekt során igénybe vehető szolgáltatásokkal és a kiválasztott mentorokkal. A mentorprogramot dr. Surányi Róbert vezető programkoordinátor ismertette, aki hangsúlyozta, a támogatás intenzitása százszázalékos, vagyis a programra jelentkező vállalkozásoknak nem kell fizetni.

 

Elhangzott, a megyében tizenkettő, külpiacra törekvő, illetve szintén tizenkettő, beszállítóvá válni akaró kis- és középvállalkozás számára nyílik lehetőség részt venni a 2020. év végéig tartó programban. A szakmai egyeztetések mellett a részt vevő cégeknek egy speciálisan kifejlesztett online tananyagot is el kell sajátítaniuk. A megyében a külpiaci mentorálást a Hartjes Biosoft Kft., és a Kiswire Szentgotthárd Kft., míg a beszállítói mentorálást a BPW Hungária Kft., a MAM Hungária Ipari és Kereskedelmi Kft., és az IQOR global Services Hungary Kft. vállalta. Jelentkezési határidő: október 9., bővebb információ: vallalkozztudatosan.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában