pozitív gondolkodás

2019.09.05. 07:00

Ismét boldog a vépi iskola

Ismét nyert a Hatos Ferenc Általános Iskola és AMI Boldog Iskola pályázata. Az idei tanévben is előnyben részesítik a pozitív gondolkodást.

Tóth Kata

Huszonhárom elsős kisdiák kezdett az intézményben

Fotó: VN/Györe Zoltán

– Újabb tanév kezdődött, amelyben folytathatjuk a megkezdett munkánkat, ismét a pozitív gondolkodást részesítjük előnyben. Boldogságórákon vehetnek részt tanulóink, és megtanítjuk diákjainknak, hogy miért boldogítanak a jó cselekedetek – Molnár Krisztina intézményvezető a vasárnapi tanévnyitón jelentette be, hogy újra nyert a Hatos iskola pályázata.

Huszonhárom elsős kisdiák kezdett az intézményben

Beszédében azt kérte a szülőktől, hogy bízzanak a tanítókban, tanárokban, ugyanis ebben a mosolygós iskolában mindent megtesznek majd a gyermekek érdekében.

A Boldog Iskola cím átadóünnepségét szeptember 18-án rendezik Budapesten. Az idei tanévben először a Vépi Vadvirág Művészeti Óvodával ünneplik a Boldogság Nemzetközi Napját március 20-án, tanítás nélküli munkanapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában