önkormányzati választások

2019.09.26. 12:39

Itt a 11 Pro Savaria tag nyílt levele

Amint arról tegnap beszámoltunk, a Pro Savaria Egyesület 11 tagja írta alá azt a nyílt levelet, amelyben az ellen tiltakoztak, hogy Molnár Miklós alpolgármester a szombathelyi közgyűlésben átállt az ellenzékhez, majd úgy adott be egyéni képviselői listát és kompenzációs listát, hogy előtte nem kapott hozzájárulást a listák összeállításához sem az egyesülettől, sem annak elnökségétől.

Fotó: VN-Archív

Dr. Kovács Lajos szülész-nőgyógyász lapunknak elmondta: a történtek miatt az egyesület tagjai közül többen visszaléptek a választáson való indulástól, nem kívánták ehhez a nevüket adni.

A birtokunkba jutott nyílt levelet közöljük most és az aláírók névsorát: dr. Kovács Lajosén kívül dr. Prugberger Emil, dr. Andits Tamás, Kovács Vince, Kapolcsi Imre, dr. Berényi Tamás, Tájmel Tamás, Idrányi Zsolt, Király Endre, Soós József szignója is látható a szeptember 10-én kelt dokumentumon.

 

--

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában