Családokról szól

2019.09.18. 07:00

Újra Stromfeld-Show: a gyerekek, a családok lesznek a középpontban

Tizennyolc év kihagyás után a hétvégén, szeptember 21-én és 22-én újra megrendezik a Stromfeld Showt, amire délutánonként elsősorban a kisgyerekes családokat, az estéken pedig a boogie, a rock, a soul zene kedvelőit várják.

Tersztyánszky Krisztina

Fotó: VN-Archív

Bizonyára még sokan emlékeznek az 1989-es első Stromfeld Showra, ahol Vida Ferenc volt a sztárvendég és Vincze Lilla, aki sárkányrepülővel érkezett a koncert helyszínére. A folyamat időközben megszakadt, de a hét végén a szervezők újra változatos programmal várják a városrész lakóit!

Szombaton 13.30-tól lehet nevezni az aszfaltrajz-versenyre, majd interaktív aerobik foglalkozás és gyermekműsor mozgatja meg a közönséget. 17 óra után a YouKnow, a West Régió és a Két Zsivány zenekar lép színpadra. Vasárnap 14 órától a sörivásban mérkőzhet meg, aki úgy érzi, bírja az iramot.

Számos fellépő várja a kilátogatókat: a Soulwave is ott lesz a bevásárlóközponttal szemben lévő füves területen
Fotó: VN-Archív

A rendezvénysátorban vígjátékot ad elő az Irány Surány Színtársulat és Fitt Aerobic csoportok tartanak látványos bemutatót, odakint a Fekete Sereg történelmi korok harcmodorából ad ízelítőt. Ezen a napon a Red Rouge, a Skót Rock Band, a Mokka Tribute Band és a Soulwave ad élő koncertet.

A program fővédnöke Illés Károly alpolgármester. A helyszín a bevásárlócentrummal szemközti füves terület lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában