VN-rendezvény

2019.10.08. 08:00

Találkozzunk az MSH-ban! – Októberi állásbörze a térség legnagyobb munkaadóival

Az Agora – Művelődési és Sportházban október 30-án a régió legnagyobb munkáltatói lesznek jelen, több száz álláshellyel várják majd a standoknál az érdeklődőket 10 és 17 óra között.

Tóth Kata

Életkor, képzettség, tapasztalat szerint is lehet tájékozódni

Fotó: VN-archív

Hatodik alkalommal szervez állásbörzét a Vas Népe a megyeszékhelyen. Célunk az, hogy segítsük a cégeket a megfelelő munkaerő megtalálásában, és lehetővé tegyük a munkavállalóknak, hogy megismerjék a megye meghatározó vállalkozásainak álláskínálatát. Barátságos légkörben, kapcsolatépítő jelleggel találkozhatnak majd a kiállítók képviselői és a látogatók – az utóbbiakat, ha igénylik, önéletrajz-tanácsadással segítjük.

Tapasztalat, életkor és képzettség szerint is találhat majd mindenki lehetőséget őszi karriernapunkon, amelyen szakmai partnerként bemutatkozik a Savaria Család és KarrierPont: kísérőprogramokat, foglalkoztatási fórumot szerveznek a nagyszínpadon és az Agora különtermeiben. Téma lesz a motiváció és a kitartás fontossága, a családi know-how, ezenkívül Oktatás és edukáció – fókuszban a női munkaerő címmel előadást hallgathatnak a vendégek. Szóba kerül majd az is, hogy ki hordja otthon a nadrágot, és hogyan lehet a mai világban nőnek maradni.

Életkor, képzettség, tapasztalat szerint is lehet tájékozódni
Fotó: VN-archív

Még mindig várjuk a kiállítók jelentkezését – a standon kívül egyéb szolgáltatásokat is kínálunk: megjelenést az állásbörzéhez kapcsolódó kiadványban és PR-cikket a vaol.hu internetes oldalunkon. Jelentkezni lehet a 06-20-266-1846-os telefonszámon, illetve e-mailben a [email protected] címen. Az állásbörzét megelőző médiakampányunk garancia a látogatószámra, amivel a kiállítók elégedettek lehetnek.

A rendezvénnyel kapcsolatos aktualitásokról a Vas Népében és a vaol.hu oldalon is beszámolunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában