Tanúsítványok átadója

2019.11.26. 07:00

A megyeházán adták át a pedagógus továbbképzés tanúsítványait

Már végzett is az első színháziskolai csoport a Nemzeti Művelődési Intézet továbbképzése során, amelyet a pedagógusokon kívül a művelődésszervezőkre is kiterjesztettek.

Merklin Tímea

Éles Krisztina Baranyai Sándornak gratulál Fotó: SzP

Fotó: Szendi

A Weöres Sándor Színház bejárásával, a kulisszák mögé való betekintéssel zárult tegnap az a színháziskolai képzés, amely november elején indult. A résztvevők záródolgozatait értékelték, és a megyeházán tartották a színháziskolai diplomaosztójukat. Éles Krisztina, az NMI Vas Megyei Igazgatóságának igazgatója adta át a tanúsítványt a 21 végzett szakembernek.

Éles Krisztina Baranyai Sándornak gratulál Fotó: SzP

A felkészítés azt segíti, hogy azok a pedagógusok és művelődésszervezők, akik a Lázár Ervin Programban színházba, cirkuszba, koncertre vagy más produkcióra kísérik majd a gyerekeket, érdemben tudjanak velük beszélgetni előadások előtt és után. A Lázár Ervin program ingyenes előadóművészeti produkcióinak látogatásánál előnyben részesülnek majd azok az intézmények, ahol dolgozik az élmények feldolgozására is felkészült szakember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában