Teremtorna

2019.12.29. 21:57

Szilveszter Kupa: hétfőn döntők

Gőzerővel zajlik a 34. Concordia Üzemanyagkutak-Szilveszter Kupa kispályás labdarúgótorna. Költözik a mezőny a Haladás-sportcsarnokból, hétfőn az Arena Savariában zárul az erőpróba.

Tóth Gábor

Fotó: Szendi Péter

Vasárnap a C csoport kezdett, kiegyenlített csatával. A tavalyi amatőr győztes S1 Ingatlan (Ligeti Richárd, Sipos Norbert, Németh Gergő) másodikként jutott tovább – szükség volt az Újpestet is megjárt Németh Gergő gól-erős futballjára. Míg a tavalyi amatőr harmadik Unicum Kft. Padrino kaparintotta meg az első helyet – a jobb gól­arány döntött a javára.

C csoport, végeredmény: 1. Unicum Kft. Padrino 7 pont, 2. S1 Ingatlan 7, 3. Csikar Csárda és Panzió Kőszeg 6, 4. Atlantisz SÉ 4, 5. CS SE 0.

A nyílt amatőr B csoport küzdelme lapzártánk után fejeződött be, de a Futer Tűzifa és a Budai Bádog-Sport36 együttese is megnyerte első két meccsét.

A női mezőnyből kiemelkedett az osztrák játékosokat felvonultató FC Monarchia gárdája – mind a három meccsét biztosan nyerte. A további továbbjutást érő helyekért viszont ádáz harcot vívtak a hölgyek, sokszor csak a gólkülönbség döntötte el a végső sorrendet.

Végeredmény, nők, A csoport: 1. Devil Team 6 pont, 2. PELC-Nyárád 6, 3. Vép 6, 4. Csapat 0. B csoport: 1. FC Monarchia 9 pont, 2. Vadbarna Szolárium 4, 3. Neon Pávák 4, 4. Csepreg 0.

Hétfőn az állva maradt csapatok már az Arena Savariában fejezik be a tornát. A labda 7 órakor indul útjára, a helyosztók délután lesznek. A női döntőt 14.55-kor, az öregfiúk fináléját 16.10-kor, az amatőr nyílt mezőny döntőjét pedig 18 órakor rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában