megkerült

2020.01.31. 13:43

Lopott kerékpár és kerékpárvilla tulajdonosát keresi a rendőrség

A Szombathelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a felvételen látható kerékpár, valamint kerékpárvilla tulajdonosának megtalálásában.

police.hu

Fotó: police.hu

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18010/1369/2019. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két szombathelyi fiatallal szemben folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy a két fiatal fiú 2019 augusztusában és szeptemberében Szombathely területén több kerékpárt és motorkerékpárt tulajdonított el. A képen látható, átfestett – rózsaszín – kétkerekűn található, egy másik bicikliről leszerelt első kerékpárvillát Szombathelyen, a Savaria Múzeum parkjából lopták el.

Az eljárás során lefoglalt többi kerékpárt és motort a nyomozók a jogos tulajdonosaiknak visszaadták.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható kerékpárt, vagy annak valamely alkatrészét felismeri, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában