rájuk emlékezünk

2020.01.02. 15:13

Tőlük búcsúztunk 2019-ben

Gyöngyössy Péter

Fotó: pixabay.com

Heckenast János: Ybl-díjas építészmérnök, számos középület tervezője, a Vas Megyei Építész Kamara, alapítója, elnöke, a Szombathelyi Szépítő Egyesület alapító tagja, a Rumi Rajki Műpártoló Kör alapító tagja, TIT Szombathely örökös tiszteletbeli elnöke.

Horváth Margit: főiskolai tanár, a szombathelyi Tanárképző Főiskola volt főigazgató-helyettese.

Horváth Róbert: gyógypedagógus, a Korai Fejlesztő és Gondozó Központ igazgatója, az Aranyhíd Nevelési-Oktatási Integrációs Központ megszervezője, tagja volt a Magyar Gyógypedagógusok Egyesületének, a Magyar Fonetikai, Foniátriai és Logopédiai Társaságnak, az Értelmi Fogyatékosok és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségének

Dr Kiss Mária: Széchenyi Ferenc-díjas levéltáros, a Vas Megyei Levéltár nyugalmazott igazgatója, korábban a Győri Állami Levéltár, és a Veszprémi Állami Levéltár igazgatója is volt. A Vas megyei levéltári napok elindítója, a Magyar Levéltárosok Egyesületének alapító tagja.

Márovics Ferenc: matematika- fizika- ábrázoló geometria szakos tanár a Nagy Lajos Gimnázium, a Hevesi Sándor Szakközépiskola és a Kanizsai Dorottya Gimnázium egykori tanára.

Spiegler Elemér: a leghosszabb ideig élt holokauszt túlélő, Vas megye legidősebb embere (107. évében volt). Napfényember címmel film készült róla.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában