Bérlet és eladás

2020.01.28. 07:00

Ülésezik a vasvári képviselő-testület

Holnapután – január 30-án, csütörtökön – tartja munkaterv szerinti januári ülését a vasvári képviselő-testület: sok más mellett a könyvtár, a helytörténeti gyűjtemény és lakásbérletek is témát adnak.

Bakos Ágnes

Ebben az évben is bizonyára sok „levelet” hajt a születések fája Vasváron Fotó: VN-archív/Szendi Péter

Önkormányzati lakások és helyiségek bérletére vonatkozó szabályok módosítása – a két ülés közötti események megvitatása után ezzel kezdik a munkát a vasvári képviselők munkaterv szerinti ülésükön, amelyet csütörtök délután tartanak a városháza nagytermében.

Az ingatlanok több más napirendi pontban is szerepelnek, az egyik a szabályzat lesz az önkormányzati kamatmentes lakáscélú munkáltatói támogatásról.

És egyedi ügyek is napirendre kerülnek, így üzlethelyiség bérleti szerződésének módosítása, két költségalapon bérbe adott lakás bérleti szerződésének meghosszabbítása, egy lakás eladása, valamint majd zárt ajtók mögött egy szociális alapon bérbe adott lakás

szerződéshosszabbítása.

Ebben az évben is bizonyára sok „levelet” hajt a születések fája Vasváron Fotó: VN-archív/Szendi Péter

Két beszámoló is napirenden lesz: Gyöngyösi Zsuzsa igazgató ad számot a Dr. Bendefy László Városi Könyvtár tevékenységéről, és dr. Zágorhidi Czigány Balázs múzeumigazgató számol be a Németh Antal Helytörténeti Gyűjtemény tavalyi tevékenységéről. A folyó ügyek között is témát ad a könyvtár, az intézmény 2020-as munkaterve.

Folytatná a város 2020-ban is a születések fája kezdeményezést – Tóth Balázs polgármester mondja majd el a részleteket. A roma nemzetiségi önkormányzattal való együttműködés is téma lesz, valamint meghatározzák az ajánlattevők körét az Ezredes-ház felújításához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában