Fellépett a képeslapgyűjtők dalköre is

2020.02.24. 10:00

A civilek ismét hajnalig mulattak Szombathelyen (Fotógalériával)

A hagyo­mányos civil bált 13. alkalommal rendezték meg szombaton az SZMSZC Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Szakgimnázium és Szakközépiskolában. Hajnalig tartott a mulatság.

Merklin Tímea

Civil bál, Szombathely, 20200222, ut, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

A szervező Szombathelyi Civil Kerekasztal részéről Kőszegfalviné Pajor Klára, majd a szombathelyi önkormányzat nevében Putz Attila, a városi kulturális, oktatási és civil bizottság elnöke köszöntötte bálozókat. Utóbbi elmondta, hogy a városi önkormányzat szeretné támogatni a civileket, fórumokat szervez, hogy rendszeresen meghallgassa őket.

A civil bált más helyszínek után hat esztendeje a Puskás iskolában tartják. Szokássá lett az is, hogy a Ballantines együttes játssza hajnalig a jól táncolható bulizenét. Kőszegfalviné Pajor Klára főszervező elmondta: minden évben minden egyesület kap meghívót a rendezvényre, idén legalább száz vendég volt tíz szervezet képviseletében.

 

Fellépett nagy hatású verseivel a Kenyeriből való Németh Nyiba Sándor, ezúttal is színesítette a programot a Képeslevelezőlap-gyűjtők Egyesületének három éve létrejött és befogadott dalköre humoros, vidám műsorral, amelyben népdalok, régi slágerek és operettrészletek is voltak.

A hangulat sikeres megalapozása után az asztaltársaságok hajnalig mulattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában