egyházközségi bál

2020.02.26. 07:00

Tombola és hajnalig tartó táncos mulatság Toronyban

Kilencedik alkalommal rendezték meg az egyházközségi bált a településen.

Civil/Hoós Norbert

Vonatoztak is a bálozók

Fotó: VN

Megnyitó beszédében dr. Perger Gyula plébános egy apáról és fi áról szóló történeten keresztül megvilágította: az emberek nagyon anyagiasak lettek, s Jézus Krisztus, aki életünk értelme, egyre inkább a háttérbe szorul. Az életben észre kell vennünk az apró

örömöket, fontos, hogy tudjunk örülni, hiszen ha nem így van, akkor megkeseredett, örökké elégedetlen ember válhat belőlünk.

A plébános köszönetet mondott Kovács György polgármesternek, illetve a képviselő-testületnek, hogy a bál helyszíne nyolcadik alkalommal a sportcsarnok lehet. A 222 bálozó közül a legfi atalabb résztvevő 7,5 hónapos, a legidősebb 88 éves volt.

Vonatoztak is a bálozók

A köszöntő után a műsort a bucsuiak „pálinka tánca” követte, majd Kollár Péter Erik és Árvai Dániel budapesti művészek – a közösség számára már régi kedves vendégek – operett előadását élvezhették a jelenlévők. Zárásként pedig a Savaria TSE táncosai örvendeztették

meg a közönséget. A bálban a zenét Timár János szolgáltatta. Éjfélkor volt a tombola, ahol a plébános köszönetet mondott a sok és értékes felajánlásért.

A hajnalig tartó mulatság jól tükrözte az összetartást, az egy közösségé való szerveződést.

Civil/Hoós Norbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában