Hajnalig tartó zene, tánc

2020.03.02. 07:00

Húszévnyi kihagyás után hívták újra bálozni az orvosokat Szombathelyen

Mintegy húszévnyi kihagyás után rendezték újra az Orvosok bálját a megyeszékhelyen: szombaton este a Pannónia étteremben élesztették újra a korábbi hagyományt: népes vendégsereggel, vacsorával, mulatsággal.

Nemes Judit

Orvosbal, 202002229, ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

Lassan húsz esztendeje annak, hogy az utolsó Orvosok Bálját megtartották Szombathelyen. A Magyar Orvosi Kamara Vas Megyei Területi Szervezetében tisztújítás zajlott. Az újjáalakult szervezet tagjai úgy gondolták: ismét életre hívják a nívós eseményt, amelynek a következő években a folytatását is remélik.

Dr. Márkus Csaba, az Etikai Bizottság tagja, egyik szervező elmondta: úgy gondoltuk, hogy változtatnunk kell, hiszen majdnem húsz éve nem tartottunk ilyen eseményt a megyében. Véleményünk szerint a kamara képviseletében az ilyen összetartó rendezvénynek fontos szerepe van – emelte ki.

 

A bál 20 óra előtt pár perccel kezdődött: Dr. Kovács László elnök mondott köszöntőt a megjelenteknek. – Szeretnénk a bálból újból hagyományt teremteni, úgy gondolom, ennek a jelenlévők szép száma miatt ennek minden alapja megvan; igény mutatkozik arra, hogy együtt mulassunk, szórakozzunk – fogalmazott.

A beszéd után a táncosok műsorát tekintették meg a résztvevők, majd a többfogásos vacsorát követően Nagy Jonathan bűvész és segítői interaktív, humoros előadásukkal szórakoztatták az orvosok és partnereik népes társaságát. A táncparkett sem maradt üresen, egy szegedi tánczenekar hajnalig szolgáltatta a muzsikát a jókedvű vendégeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában