Péntektől a piacról is házhoz szállítanak az időseknek és a rászorulóknak

A közleményt változtatás nélkül közöljük:

Fotó: Unger Tamás

A szombathelyi Vásárcsarnok igazgatónője, Polákovics Marietta és Szombathely MJV Önkormányzata részéről Pavelkovits Petra programszervező elindította a „Ne cipekedj, Nagyi!” mozgalmat. A kezdeményezés célja, hogy önkéntesek segítségével, házhoz szállítással támogassák azokat a szombathelyi időseket és rászorulókat, akik a piacról szeretnék beszerezni az élelmiszert, ezzel is segítve, hogy a legveszélyeztetettebb korosztálynak ne kelljen kimozdulnia.

De más célja is van az akciónak: hogy az időseken kívül a helyi vállalkozásokat, kereskedőket is támogassák, veszteségeiket minimalizálják. A teszthétvége pénteken startol, 7 és 12 óra között rakják össze és szállítják ki a csomagokat.

Az önkéntesek a szombathelyi piacról rendelt árukat telefonon (+36 20 503 8559) fogadják majd be keddtől szombatig 7 és 10 óra között, összeállítják és eljuttatják a szombathelyi idős és rászoruló vásárlók otthonába az adott napokon 12 óráig.

Köszönjük, ha közzé teszitek ezt a lehetőséget is, hogy minél több érintetthez eljusson! – tájékoztatott Kéner Balázs kommunikációs vezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában