Öt helyszínen

2020.04.15. 12:20

Portréfilm készült Király Gábor pályafutásáról: Király 108 – Egy szürke nadrág legendája

Az öt fő helyszínen – Szombathely, Budapest-Telki, London, Berlin, München – bő egy év alatt forgatott film a rekorder kapus 26 évének legfontosabb mozzanatait öleli körbe.

vaol.hu

Fotó: kiralygabor.eu

- Király 108 – Egy szürke nadrág legendája címmel 70 perces portréfilm készült a pályafutásomról, amit elsőként a köztelevízióban, az M4 Sporton láthatnak a nézők, április 18-án szombaton 19.15-től. Bízom benne, hogy sikerült egy értékes produkciót letenni az asztalra, ami a közönségtől is kedvező fogadtatásra talál majd. Az öt fő helyszínen (Szombathely, Budapest-Telki, London, Berlin, München) bő egy év alatt forgatott film a 26 évem legfontosabb mozzanatait öleli körbe, 32 megszólalóval, Lothar Matthäustól Dárdai Pálon át Bernd Storckig. A film utómunkái nemrég fejeződtek be – tájékoztat Király Gábor a hivatalos weboldalán keresztül.

- Úgy érzem, hogy a TOP Média és Királysport közös produkciójának végeredménye egy olyan gondos munka, amibe az alkotók beletették a maximális tudásukat. Bízom benne, hogy sikerült egy olyan értékes produkciót letenni az asztalra, ami a közönségtől is kedvező fogadtatásra talál majd – fogalmazott a rekorder kapus.

A filmet a köztévé tűzte műsorára elsőként, a nézők április 18-án, szombaton 19.15-től láthatják az M4 Sport műsorán.

Az előzetesét ITT tekintheti meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában