gyereknap

2020.06.03. 07:00

Játszótéravató focis meglepetéssel Nagyrákoson

Helyi és szomszédos települések gyermekei és szüleik gyűltek össze szombaton kora délután a megújult játszótér átadóján.

Nemes Judit

Némethné Baksa Eszter köszöntője

Fotó: VN/Kemencei Ilona

Mintegy ötvenen látogattak ki a hétvégén a nagyrákosi játszótérre: a környező településekről is érkeztek gyerekek a szüleikkel, hogy kipróbálhassák a hintát, a csúszdát, a mini kástut, a rugós játékokat és a homokozót – amelyeket egyébként már hetekkel ezelőtt birtokba vehettek a legkisebbek és a kicsit nagyobbacskák is.

Némethné Baksa Eszter köszöntője
Fotó: VN/Kemencei Ilona

– Örömteli naphoz érkeztünk. 1998-tól vagyok polgármester, és akkor az első feladataim egyikének tűztem ki, hogy legyen játszótér a faluban, amely az itt lakók összefogásával hamarosan meg is valósult – mondta el köszöntőjében Némethné Baksa Eszter polgármester.

Azokon az első játékokon nyomot hagyott az idő, úgyhogy most pályázati forrásból az összeset lecserélték. Meglepetés is várta a játszótérátadóra érkezőket: focikapukat vásárolt az önkormányzat, amelyet azonnal fel is avattak a gyermekek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában