felavatták

2020.06.23. 11:30

Modernebb a rendelő Hegyhátsálon

Nem kell már elhagynia a falut annak a hegyhátsálinak, aki a jogosítványához csináltatna orvosi alkalmassági vizsgálatot, ilyen modern lett a helyi rendelő. Felavatták a több mint 17 millió forintos beruházás eredményét.

Bakos Ágnes

Dr. Al-Moraisey Ali Mosed Ahmed háziorvos Horváth Magdolna polgármester vérnyomását méri, a háttérben V. Németh Zsolt Fotó: SZP

Fotó: © Szendi Péter

Nem csak épületfelújítás történt, hiszen ez is szerves része a gyógyításnak, mert nagyobb a bizalom egy tiszta, rendes rendelő felé, fogalmazta meg az avatón V. Németh Zsolt a térség országgyűlési képviselője. Mintegy 17,2 millió forintból, a Magyar falu programban elnyert összegből lett huszonegyedik századi a rendelő, a külső és belső felújítás mellett eszközbeszerzésre is költöttek, van már EKG, defi brillátor és szemvizsgálat is végezhető helyben – sorolta Horváth Magdolna polgármester.

Dr. Al-Moraisey Ali Mosed Ahmed háziorvos Horváth Magdolna polgármester vérnyomását méri, a háttérben V. Németh Zsolt Fotó: SZP

Kiemelte a nyílászárók cseréjét, hiszen az elmúlt tíz évben minden lakossági fórumon téma volt a rendelő rossz ajtaja – ez már nem lesz többé téma. Elsősorban tanácsért jöjjenek a háziorvoshoz, ha betegség okán kell az új rendelőt felkeresni, akkor pedig legyen mielőbbi a gyógyulás – ezt kívánta V. Németh Zsolt a hegyhátsáliaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában