Városházi köszöntő

2020.07.10. 10:00

Stieber Józsefné, a Sárvári Csicsergő Óvoda vezetője nyugdíjba megy

Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötték Stieber Józsefnét, a Sárvári Csicsergő Óvoda vezetőjét a városházán. Harminc évet dolgozott óvodapedagógusként, tizenöt évet pedig óvodai intézményvezetőként.

Pajor András

Stieber Józsefné dr. Máhr Tivadar és Szabó Zoltán alpolgármesterek társaságában

Fotó: Pajor András

Irányítása alatt vette fel a Petőfi utcai óvoda a Csicsergő Óvoda nevet és lett az intézmény a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt Bázisóvodája, a Gondolkodj egészségesen program részese. Vezetése alatt kezdték el az óvodában méltó módon ápolni a vasi költő-tanár, Balogh József emlékét. Stieber Józsefné volt az ötletgazdája az egészséges életmódra nevelés jegyében évente megrendezendő Sárvári Nemzetközi Óvoda Játékoknak is, amelyet a testvérvárosok bevonásával szerveznek meg – az idén tartották volna tizenötödiket, de a vírushelyzet miatt elhalasztották. Stieber Józsefné irányítási időszaka alatt újult meg az óvoda épülete, készült műfüves labdarúgópálya. – Abban a szerencsés helyzetben voltam egész eddigi életemben, hogy a munkám során mindig azt tehettem, amit szeretek. Nagyon szerettem óvónőként dolgozni, de elmondhatom, hogy a másfél évtizedes vezetői időm is csodálatos, szeretettel teli időszak volt. Otthonról indulva a négy gyermekem mindig sok-sok segítséget adott, volt olyan év, hogy háromszáz kisgyerek mindennapjairól gondoskodtam.

Stieber Józsefné dr. Máhr Tivadar és Szabó Zoltán alpolgármesterek társaságában Fotó: Pajor András

A Jóisten áldása rajta van egész életemen, a munkámat tekintve pedig különösen – fogalmazott a köszöntés során Stieber Józsefné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában