Retró zene

2020.08.24. 07:00

Kordában az egészség Bükön!

A retró zene jegyében tölthették a hosszú hétvégét a bükiek és a városban nyaralók: megtelt az átrium az Emeletre és a Korda házaspár koncertjére is.

Bakos Ágnes

Balázs Klári és Korda György a színpadon

Fotó: Bakos Ágnes

Ha kétszer ennyien lehettek volna az átriumba, akkor mentek is volna még többen, de a vírushelyzet miatt létszámkorlátozással vehettek részt az eseményen a koncertek látogatói. Aki időben kapcsolt, befért: előzetes regisztrációval ötszázan voltak az Emelet, aztán Korda György és Balázs Klári koncertjén is, hamar telt házat hirdettek mindkét napra a szervezők.

Az egykori Első Emelet együttes dalaival érkezett Emelet az államalapítás ünnepe estéjét töltötte meg retró zenével, míg Kordáék és DJ Dominique péntek estére varázsolt időutazást az átriumba. A Korda házaspárt a „járványhelyzet búcsúztatása” jegyében hívták meg, „Kordában tartjuk az egészséget” mottóval – meg azért is, hogy egy kicsit pótolják a könnyűzenei koncertek az elmaradt Gyógy-Bor Napok hangulatát.

Balázs Klári és Korda György a színpadon
Fotó: Bakos Ágnes

Nemcsak bükiek voltak a nézőtéren, de a hosszú hétvégére megtelt fürdővárosban nyaralók is hódoltak a retró életérzésnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában