Kiválóan szerveztek és népszerűsítettek

2020.09.18. 07:00

Diáksportos elismerés a jánosházi iskolának

A diáksport és az Európai Diáksport Napjának 2019. évi sikeres népszerűsítéséért a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) a jánosházi Batthyány-iskola szervezőmunkáját is díjazta.

VN

Csík Józsefné, a jánosházi iskola igazgatónője Sipos Győzőtől vette át a díjat igazoló táblát. Mögöttük a Teqball Lite asztalok

Fotó: MDSZ

A tervezett nagyobb szabású ünnepségről, a vendégek részvételéről a járványügyi helyzet miatt le kellett mondani, de a díjak célba értek Jánosházán. A MDSZ 15 éve rendezi meg évről évre a Magyar Diáksport Napját, ami 2015 óta nemzetközi méreteket öltött, egész Európára kiterjed a kampány, amely arra ösztönzi az iskolásokat, hogy minél többet mozogjanak – tavaly 1300 iskola több mint 450 ezer gyerekét mozgatta meg az akció országszerte.

Csík Józsefné, a jánosházi iskola igazgatónője Sipos Győzőtől vette át a díjat igazoló táblát. Mögöttük a Teqball Lite asztalok
Fotó: MDSZ

Az MDSZ évről évre elismeri a legszínesebb programokat szervező közreműködőket, amelyek a legtöbbet teszik a diáksport és az Európai Diáksport Napja (ESSD) népszerűsítéséért. A 2019. évi diáksportnap eredményes megszervezéséért a jánosházi Batthyány Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, fenntartója, a Sárvári Tankerületi Központ, valamint Jánosháza önkormányzata kapott egy-egy Teqball Lite asztalt.

Az intézmény vezetője, Csík Józsefné, a tankerületi igazgató, Rozmán László, illetve Kiss András polgármester Sipos Győzőtől, az MDSZ nyugat-dunántúli regionális irodájának vezetőjétől vette át a jutalmakat. A Vas Megyei Közgyűlés hozzájárulását plakettel, a megyei diáksportszervezet tagjainak munkáját pedig sportszerutalványokkal köszönte meg a szervezet. A közgyűlés nevében a plakettet Marton Ferenc alelnök vette át, az utalványokat pedig Pálóczi László, Kiskós Kitti, Geiger Csilla, valamint Pálla Csaba kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában