haladás

2020.10.14. 07:00

Közlemények helyett végre megbeszélhetik

Nyilvános beszélgetést szerveztek ma 18 órára a Haladás 1919 Facebook-oldalon keresztül a labdarúgócsapat szurkolói. Ismert, az elmúlt napokban közleményháború indult a Haladás Labdarúgó Kft. és dr. Horváth Attila alpolgármester (ÉSZ) között.

Tömböly Ágnes

Fotó: VN-archív

„A Haladás körül kialakult káosz miatt nyilvános beszélgetésre hívunk mindenkit 2020.10.14. napján 18 órakor a Haladás Sportkomplexum sajtótermébe” – olvasható a Haladás 1919 közösségi oldalán. Az eseményen ott lesz dr. Nemény András polgármester, dr. Horváth Attila alpolgármester, Séllei Árpád, a Haladás Labdarúgó Kft. ügyvezetője, Szántó Erzsébet a HVSE képviseletében és Kovács Cecília, a sportkomplexumot üzemeltető cég új ügyvezetője. Már múlt héten arról szóltak a hírek, hogy ha a labdarúgó kft. nem rendezi tartozását, a baloldali városvezetés kénytelen lesz a szükséges lépéseket megtenni. A vita során derült ki, hogy hiába szerepelt a város költségvetésében a sportkomplexum működőképességének és a labdarúgó-mérkőzések lebonyolításának támogatására külön soron 37,5 millió forint, az erre vonatkozó szerződést a labdarúgó kft.-vel még nem kötötte meg az önkormányzat. Arra, hogy ez miért nem történt meg, Horváth Attila és Séllei Árpád eltérő magyarázatot adott. Mint ahogy arról is más az álláspontjuk, hogy van-e és mekkora a tartozása a labdarúgó kft.-nek. A szurkolók abban bíznak, hogy ma tiszta víz kerül a pohárba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában