Közlemény

2020.11.19. 14:08

Kiderült, hogy pontosan mire használják majd az egykori Tóvendéglőt

Több mint 1 milliárd forint értékű beruházással alakítja ki új központi irodáját Szombathelyen a főként ipari, logisztikai, kereskedelmi csarnokok és sportlétesítmények tetőhéjalásával és homlokzatburkolásával foglalkozó Metál Hungária Holding Zrt. Erről a cég hivatalos közleményben tájékoztatta lapunkat.

vaol.hu

A szombathelyi Csónakázótó minden évszakban, minden napszakban gyönyörű

Fotó: Unger Tamás

Alapításának 25. évfordulóját ünnepli a könnyűszerkezetes épületek kivitelezésének terén a magyarországi piac egyik vezető szereplőjeként ismert Metál Hungária Holding Zrt. A vállalat megrendelései között jelenleg is számos olyan projekt van, amelyek megvalósítása 2021-ben is folytatódik, mint pl. a Samsung, Doosan, Jysk, Lidl. Ezeken túl kiemelkednek a legnagyobb nemzetközi autóipari szereplőkkel, így a BMW-vel, Mercedesszel és az Audival, Bosch-al, Continental-al fennálló együttműködések, amelyek további beruházásokat generálhatnak a jövőben.

Az új irodaház kialakításához a Metál Hungária Holding Zrt. egy szombathelyi, étteremként és rendezvényközpontként használt épületet vásárolt meg, amely nagy előadótereinek és zöldövezeti elhelyezkedésének köszönhetően építészetileg alkalmas az elképzelések megvalósítására. Az összességében több mint 1 milliárd forint értékű beruházás eredményeként egy több mint 1000 négyzetméter alapterületű, kétszintes, 60 szellemi foglalkozású munkatárs elhelyezésére alkalmas új irodát alakítanak ki. A tervek szerint a cég munkatársai 2021 végén költözhetnek be az épületbe, amelynek átépítése során a zöldszempontokra is kiemelt figyelmet fordítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában