HETI ÖSSZEGZŐ

2020.11.22. 20:00

Szörnyethalt a 6. emeletről kiugró nő, elhunyt Benkő László, olvasónk beszámolója a koronavírusról – Ez történt a héten Vasban

Összegyűjtöttük az elmúlt hét nap legfontosabb vasi történéseit, így, ha valamiről lemaradt volna, azt most pótolhatja.

vaol.hu

Fotó: Horváth Balázs

Szörnyethalt a hatodik emeletről kiugró nő Szombathelyen

Információink szerint kiugrott egy nő Szombathelyen, a Mikes Kelemen utca egyik tízemeletes házának hatodik emeleti ablakából kedden kora délután. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja!

Elhunyt Benkő László, az Omega együttes legendás billentyűse

A Szombathelyen született zenész hosszú betegség után hunyt el. Az Omega szerdán reggel, a zenekar " target="_blank" rel="noopener noreferrer">hivatalos közösségi oldalán tudatta a fájdalmas hírt, hogy hosszú betegség után elhunyt Benkő László, a legendás együttes billentyűse, alapítója. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja!

Néhány nappal később, szombaton az Omega együttes basszusgitárosa, Mihály Tamás is elhunyt. A cikkért kattintson IDE!

„Magzatpózban feküdtem, vártam, hogy elmúljon a fájdalom” – Olvasónk beszámolója a koronavírusról

Sokan még mindig valami szégyenteljes dolognak tartják, így inkább nem beszélnek róla, olvasónk tollat ragadott, hogy megossza élményeit a betegség lefolyásáról, nála és családtagjainál jelentkező tünetekről, így is teljesebb képet kaphassunk az életünket hónapok óta meghatározó kórról. A teljes cikkért kattintson IDE!

Eliza, a Markusovszky kórházban született csodababa – Nem mindegyik koraszülött ilyen szerencsés

Senki meg nem mondaná a cserfes, jó mozgású, örökké mosolygós Elizáról, hogy korababaként jött a világra.

Első öt hetét a Markusovszky Kórház Perinatális Intenzív Centrumán töltötte, félévesen mégis úgy döntött: felül. Kunné Dancs Eszter kendőzetlenül mesélt az első időszak megpróbáltatásairól, arról a folyton reménykedő, de teljesen megnyugodni sohasem tudó lelkiállapotról, amit talán csak egy édesanya ért igazán. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja!

Családi dráma egy Vas megyei településen – A szülők éveken át veszélyeztették gyermekeiket

A vádlottak általában a gyerekek jelenlétében, ittasan veszekedtek egymással, ami több esteben tettlegességig fajult. A cikkért kattinson IDE!

A szombathelyi stoptábla, aminél a rendőr sem áll meg

Szombathelyen több, a sofőröket próbára tevő kereszteződést is találunk, felkerestük az egyiket. A Dolgozók útja és a Kassák Lajos utca találkozásánál egymástól tizenöt méter távolságban két stoptáblát helyeztek el. Az egyik az útkereszteződéstől mintegy hét méterre, jobbra található, egy gyalogátkelőhely után. A teljesen kifakult tábla előtt, ha valaki észre is veszi, szinte biztos, hogy nem áll meg, miután előtte egy másik tábla miatt már megállt. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja!

Elhunyt a Haladás VSE egykori vb-bronzérmes diszkoszvetője

Másfél évtizedes sportolói pályafutása alatt mindvégig a zöld-fehérek színeiben versenyzett. Korábbi sporttársaitól kaptuk a szomorú hírt: pénteken, 53 esztendős korában a Markusovszky kórházban elhunyt Horváth Attila, a Haladás VSE egykori diszkoszvetője. Kattinson IDE a cikkhez!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában