nála jártunk

2020.12.08. 07:00

A kilencéves Barnabásé lett az Év fogása

A Vas megyei horgászokat július óta arra buzdítottuk, mutassák meg nekünk büszkeségeiket, és írják meg legjobb történeteiket.

Budai Dávid

20201204 Oszkó A Vas Népe és a vaol.hu játékában július óta arra buzdítottuk a Vas megyei horgászokat, hogy mutassák meg büszkeségeiket, és írják meg legjobb történeteiket. "A nagy fogás" díjátadó, Boros Barnabás Fotó: Szendi Péter SZP Vas Népe

Forrás: Vas Népe

Fotó: Szendi Péter

Az utolsó, mindent eldöntő körben az elmúlt négy forduló dobogós helyezettjei közül lehetett választani, a legtöbben a Boros Barnabást ábrázoló képre szavaztak, amelyen egy ponttyal és egy amurral látható. Barnabásnak személyesen vittük el nyereményét, egy üvegplakettet. A fiatal horgász nagyon örült az elismerésnek. Barnabás a Szajki-tavaknál szokott horgászni, egy fotó kedvéért azonban kijött velünk az oszkói halastóhoz, ahol elmesélte, minden, amit a horgászásról tud, azt a nagypapájától tanulta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában