Adomány

2020.12.12. 15:30

Egy cipősdoboznyi szeretet ajándékként – Várjuk olvasóink felajánlásait is még!

Kiadónk, a Mediaworks Hungary Zrt. is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat nagyszabású Cipősdoboz adománygyűjtő akciójához. A Vas Népe Szerkesztőségének tagjai már becsomagolták a gyermekeknek szánt ajándékokat, december 15-éig várjuk olvasóink felajánlásait is. Ezzel egy újabb ablak nyílt ki adventi kalendáriumunkon.

Cseh-Egyed Bernadett

20201208 VN szerkesztőség napi jócselekedete, cipősdoboz , Szombathely, Szendi Péter, Vas Népe

Fotó: Szendi Péter

Versenyautó és robot egy óvodás fiútól, edénykészlet és gyurma egy ötéves lánytól, logikai játék és esőkabát egy nagyobbacska gyermektől, nagyon jó minőségű fürdőruhák és kistáska egy ifjú hölgytől, nyaklánc, fülbevaló és csillogó szájmaszk egy majdnem felnőttnek – ilyen és ehhez hasonló kincsekkel, plusz többméternyi csomagolópapírral és szalaggal érkeztünk egyik hétköznap reggel a szerkesztőségbe. Kincsek ezek a javából, mert a felajánlások nagy része csemetéink saját döntése nyomán került a gyermekszobából egyenesen a cipősdobozba. Tettünk mellé tán sosem hordott, de eddig féltve őrzött ruhát, harisnyát, nyakláncot, vásároltunk mellé jó adag édességet, de hisszük: sikerült becsomagolnunk azt az önzetlen szeretetet is, amellyel mi és a mieink szánják az ajándékokat nehéz sorsú, rászoruló gyermekeknek.

A Mediaworks Hungary Zrt. csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat nagyszabású Cipősdoboz adománygyűjtő akciójához. December 15-ig olvasóink is leadhatják felajánlásaikat a Széll Kálmán utca 40. szám alatti szerkesztőségünkben és vidéki ügyfélszolgálatainkon. A szervezők kérik: a doboz tetejét és fedelét csomagoljuk külön, töltsük meg szép és hasznos dolgokkal, majd ragasszuk vagy kössük át, végül pedig írjuk rá a dobozra, milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánjuk az ajándékot.

Az összegyűjtött cipősdoboz ajándékokat a Baptista Szeretetszolgálat országos önkéntesi hálózatán keresztül juttatja el a gyermekekhez, még az ünnepek előtt. A cél az önfeledt gyermeki mosoly. Jót tenni pedig jó.

Kiemelt képünkön: Gondosan csomagoltuk meglepetéseinket. A képen Merklin Tímea, Tersztyánszky Krisztina, Polgár Patrícia, Cseh-Egyed Bernadett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában