HETI ÖSSZEGZŐ

2020.12.13. 20:00

Halálos baleset, újra habzik a Rába és szomszédviszály a hangos kakas miatt – Ez történt a héten

Összegyűjtöttük az elmúlt hét nap legfontosabb vasi történéseit, így, ha valamiről lemaradt volna, azt most pótolhatja.

vaol.hu

Fotó: Horváth Balázs

Halálos baleset a 84-es főúton, kamion és személyautó ütközött frontálisan

Hétfőn reggel egy kamion haladt a 84-es főúton Sárvár irányából Jánosháza felé, amikor Káld közelében a kamion vezetője figyelmetlenül kezdett egy előtte lassan haladó homlokrakodó munkagép előzésébe. Szemből ekkor érkezett egy Ford C-Max személyautó, aminek a vezetője már nem tudta elkerülni az ütközést, mivel épp egy beláthatatlan jobbra ívelő kanyarból haladt kifelé, így frontálisan ütközött a kamionnal. A teljes cikkért kattintson IDE!

Férje itthoni ápolásához megfelelő lakást keres a felesége

Életveszélyesen megsérült egy férfi, amikor leesett egy négyméteres létráról, és utánazuhant egy betonfalelem. A munkahelyi baleset az ausztriai Welsben történt három hónapja, Tibor egy bécsi kórházban fekszik. A történetet Tóth-Bánóczy Ildikó, a súlyosan sérült férfi felesége mesélte el lapunknak, aki lakást akar cserélni, földszintes, akadálymentes otthonra lesz szükség, hogy gondozni lehessen a 24 órás ápolásra szoruló férjét. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja!

Balázs Fecó halálával Kovács Ferenc sitkei kastélyfogadós a barátját gyászolja

Évtizedek óta ismerték egymást, 36 éves már a sitkei történet, ami a kápolna megmentéséért zajlik. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes, zeneszerző, Balázs Fecó halálával Kovács Ferenc sitkei kastély­fogadós a barátját gyászolja. A teljes cikkért kattintson IDE!

Szomszédviszály: kakaskodás egy hangos kakas miatt Megyehídon

Hónapok óta nem tudnak aludni a szomszéd hangosan kukorékoló kakasa miatt, olvasónk először a jegyzőhöz, majd lapunkhoz fordult gondjával, ami idővel, talán magától megoldódik majd. Elviselhetetlen számára a szomszéd kakasának a kukorékolása, ezzel kereste meg szerkesztőségünket Ferenczi Lajos, aki azt reméli, cikkünk nyomán megoldódik a probléma. Kattintson IDE a teljes cikkhez!

Fehérbe öltözött a Kőszegi-hegység – Őszből a télbe autóztunk

Velem fölött a hegyre vezető úton hószállingózásba váltott az eső. A Szent Vid-kápolnánál már több centi vastag friss hó ropogott a talpunk alatt. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja!

Frontális ütközés Egyházasrádócnál

Frontálisan ütközött két személyautó szombaton délután a 86-os főúton Egyházasrádóc közelében szombaton. A cikkért kattintson IDE!

Kigyulladt egy társasházi lakás Szombathelyen

Életveszélyes égési sérüléseket szenvedett egy idős nő Szombathelyen, amikor kigyulladt a Károly Róbert utcában az egyik négyemeletes ház harmadik emeleti lakása. Szombaton este a ház egyik negyedik emeleti lakója érzett erős füstszagot, ezért a lakókat elkezdte megkérdezni, hogy honnét jöhet a füst. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja!

Újra habzik a Rába – Vajon szennyezőanyag került a folyóba? (Frissítve)

Habzik a Rába – hívta fel a figyelmünket egy olvasónk, akitől fotót is kaptunk. A cikkért kattintson IDE!

Villogott fékezés helyett, amikor már késő volt, a biztos halálba rántotta a kormányt

Halálos balesetet rögzített egy közútfigyelő kamera Ukrajnában. A teljes cikket IDE kattintva olvashatja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában